"Wat fijn dat ik mijn verhaal kwijt kan."

Consult of informatie aanvragen

Bij Stichting Questio – In gesprek over uw leven kunt u een consult met een geestelijk verzorger aanvragen. Ook uw naaste, een zorgverlener of vrijwilliger mag een gesprek voor u aanvragen.

U kunt gebruik maken van 5 begeleidende gesprekken. De gesprekken vinden bij u thuis of in overleg op een voor u prettige locatie plaats.

Indien u 50 jaar of ouder bent, ongeneeslijk ziek bent of een naaste van u is ongeneeslijk ziek of onlangs overleden, dan zijn deze gesprekken kosteloos dankzij een subsidie van het ministerie van VWS. In alle andere gevallen neemt u vrijblijvend contact met ons op en bespreken we met elkaar de mogelijkheden.

Heeft u andere vragen heeft of wilt u vrijblijvend meer informatie, neem ook dan contact met ons op.

Hoe bereikt u ons?

U kunt ons telefonisch, tijdens kantooruren, of via e-mail bereiken.

info@stichtingquestio.nl